Over Ricardishof

Woonmogelijkheid

De Ricardishof studentenflat biedt sinds 1996 onderkomen aan ca. 100 studenten. Hierbij dient onderscheid gemaakt te worden tussen de type woonruimten die te vinden zijn in het gebouw.

Enerzijds zijn er kamers met een oppervlakte van 10m² of 15m². Deze bieden je de ruimte jouw kamer helemaal naar jouw wensen in te richten. Naast een eigen wastafel word je mede-eigenaar van de gemeenschappelijke keuken, badkamer en woonkamer. Met een kamer in de [Ricardishof / Ricardis] heb jij dus een geweldige basis voor jouw studentenleven in Delft.

Heb je liever alle faciliteiten in jouw eigen woning? De Ricardishof biedt naast de kamers met gedeelde ruimten ook studio's aan. De oppervlakte van dit type woonruimte verschilt tussen de 20m² en 40m². Met een studio heb jij een zelfstandige woonruimte met eigen keuken, toilet en badkamer op een centrale locatie in Delft.

Sfeerimpressie

Op kamers gaan in een studentstad als Delft brengt de nodige veranderingen met zich mee. Je zult bijvoorbeeld zelf boodschappen moeten doen, jouw eigen maaltijden bereiden en overige zaken zelf regelen. Gelukkig woon je niet alleen tijdens je studententijd op de Ricardishof.

Met zo'n 18 etagegenoten zal er altijd genoeg te doen zijn: beleef een gezellige tijd, studeer samen voor dat tentamen van volgende week en misschien organiseer je met elkaar wel de gezelligste BBQ's in Delft. Al jouw huisgenoten hebben ook de stap gemaakt om op kamers te gaan wonen en kunnen je helpen met alle zaken die jij tegen kan komen. Met een woning in Ricardishof weet je één ding zeker: je staat er nooit alleen voor!